Godmani uz pasākumu atkal pavada Ilze Pētersone

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uz 15. novembrī notikušo Merilina Mensona koncertu ieradās arī Eiropas Parlamenta deputāts, mūzikas mīļotājs Ivars Godmanis. Viņam cieši sekoja Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone. Jau pirms tam žurnāls «Kas Jauns» bija ievērojis, ka Godmanis ar Pētersoni bieži kopā apmeklē dažādus pasākumus.

Pētersone Iekšlietu ministrijā strādā jau vairāk nekā desmit gadus. Kad 2007. gadā Godmanis kļuva par Ministru prezidentu, Ilze Pētersone kļuva par viņa padomnieci ārlietu jautājumos. Pēc gada viņas darba pienākumi mainījās — viņa kļuva par Ivara Godmaņa padomnieci Eiropas Savienības un starptautisko organizāciju jautājumos.

Loģiski, ka, veicot darba pienākumus, viņi bieži devās uz pasākumiem kopā, taču tas turpinājās arī tad, kad abiem amatu ceļi šķīrās. Žurnāls «Kas Jauns» pieļauj, ka tā varētu būt mīlestība uz sportu, jo Godmanis ar Pētersoni kopā ieradušies uz pavasarī notikušo Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēli starp Rīgas «Dinamo un Maskavas «Dinamo». Tad viņus kopā «Daugavas sporta nama» tribīnēs varēja manīt, vērojot Latvijas Basketbola līgas finālspēli, kur par 1. vietu cīnījās «Barons/LMT» komanda.

Arī pašreizējais Godmaņa darbs Briselē neattur kaislīgos sporta fanus. Godmanis ar Pētersoni atkal esot plecu pie pleca vērojuši sporta spēli — šoreiz Deivisa kausa turnīru tenisā Jūrmalas tenisa kortos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu