Gigantiska sieviete vai hermafrodīts? Kurš ir gada skatītākais video?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Piedāvājam apskatīt video sižetus, kas izraisījuši lielāko skatītāju interesi šogad. Jāatzīst, skandalozajai Lady Gaga pašreklāmas triks ir izdevies un video, kas mudina jautāt, vai Gaga ir hermafrodīts vai nav, šogad apskatīt visvairāk reižu.

Jāatgādina, ka Lady Gaga pielēja eļļu ugunij ar šā video komentāru: «Tas nav kaut kas tāds, no kā es kaunētos, bet gan tāda lieta, par kuru nestāsta visiem apkārt. Jā, man ir gan vīriešu, gan sieviešu ģenitālijas, taču es sevi uzskatu par sievieti. Man ir tikai maziņš dzimumloceklis, bet tas tiešām netraucē man dzīvot. Es par to neesmu līdz šim runājusi, jo man tas nešķiet nekas īpašs.»

Otrs skatītākais video ir par Evu — pasaules garāko modeli. 32 gadus vecā modele ir 205 cm gara, un viņai jau dota iesauka Babezilla

3. vietā ierindojušies divi video, kuros var salīdzināt «Eirovīzijas 2009» laureāta Aleksandra Ribaka dziesmu «Fairytale» un turku dziedātāja Alina darinājumu «Bit Pazar». Alina apgalvojumi, ka Ribaka dziesma ir plaģiāts, paildzināja «Eirovīzijas» kaislības.

Alina dziesma «Bit Pazar»

Aleksandra Ribaka dziesma «Fairytale»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu