Izjūk Viterspūnas un Džilenhola romantiskās attiecības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Holivudas aktieru pāris Rīsa Viterspūna un Džeiks Džilenhols nolēmuši pārtraukt divus gadus ilgušās romantiskās attiecības, tomēr informācijas avoti, kas ir pazīstami ar situāciju, uzsver, ka šķiršanās bijusi draudzīga.

Viens situācijas pazinējs norāda: «Citi cilvēki nav iesaistīti. Vienkārši attiecības ir beigušās. Tās izbeidzās. Tomēr viņi vēlējās būt piesardzīgi un saglabāt konfidencialitāti Rīsas bērnu dēļ.» Viterspūnai ir divi laulībā ar aktieri Raienu Filipu dzimuši bērni.

Jau pirms divām nedēļām paklīda baumas, ka pāris pašķīries, tomēr aktieru pārstāvji uzstāja, ka Viterspūna un Džilenhols joprojām ir kopā. Tomēr, pavadījuši kādu laiku šķirti, vēl nesenie mīļākie atskārtuši, ka romāns ir beidzies.

«Viņiem bija vajadzīgs laiks, lai to saprastu, un viņi bija pretējos krastos,» informācijas avots skaidroja tīmekļa medijam «E! Online». «Kad viņi beidzot satikās, viņi visu izrunāja un nolēma, ka vairs nebūs kopā.»

Kad oktobrī Viterspūna tika pamanīta ar zelta gredzenu pirkstā, paklīda runas, ka pāris saderinājies. Tomēr tagad noskaidrojies, ka runas bijušas priekšlaicīgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu