Anete Sončika — priekšzīmīga darbiniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Cik ātri Anete parādījās uz «vietējo zvaigžņu» skatuves, tikpat ātri pēc ballīšu jūras arī pazuda. Septembrī izplatījās ziņa, ka Anete atradusi darbu. Sākumā šķita neticami, bet fakts. Žurnāls «Kas Jauns» noskaidrojis — izrādās, Anetei darbā veicoties ļoti labi.

Anete strādā par administratori šoruden atvērtajā viesnīcā «Royal Casino SPA & Hotel Resort». Viņai jāuzņem viesi, jāizrāda viesnīca, kā arī jākārto ar to saistītās formalitātes.

Viesnīcas vadība atzinusi, ka Anete esot ļoti laba darbiniece un ar viņu esot patīkami strādāt. Kā vēl vienu Sončikas plusu vadība norādījusi spēju ļoti ātri apgūt darbam nepieciešamās iemaņas, kaut arī šis esot viņas pirmais darbs. Anete esot arī ļoti atbildīga darbiniece.

Kā ikvienam darbiniekam, arī Anetei, ja vien neizsīkšot entuziasms un darboties degsme, esot amata paaugstinājuma iespējas, žurnālam «Kas Jauns» piebilda viesnīcas pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu