Pieejamas papildbiļetes uz «Melo–M» lielkoncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai čellu trio «Melo–M» pirmo lielkoncertu Rīgā 22.decembrī Kongresu namā varētu noskatīties pēc iespējas vairāk skatītāju, no 18. decembra «Biļešu servisa» kasēs tirdzniecībā pieejamas papildbiļetes, portālu «Apollo» informēja Janis Penka, «Platforma.lv» sabiedrisko attiecību vadītājs.

«Šim koncertam esam gatavojušies ļoti rūpīgi, jo šī būs pirmā iespēja Rīgā redzēt mūsu koncertu ar jaunā albuma «Around the World» dziesmām. Turklāt līdz šim galvaspilsētā esam muzicējuši tikai dažādos pasākumos, bet pašu koncerta nav bijis. Redzot, ka visas biļetes teju izpirktas, nolēmām laist pārdošanā papildbiļetes, lai šo notikumu piedzīvotu kopā ar pēc iespējas vairāk klausītājiem,» saka grupa vadītājs Kārlis Auzāns.

Gaidāmā lielkoncerta pamatā būs grupas jaunākā albuma «Around the World» repertuārs. Skanēs populāras grieķu, somu, īru, britu, krievu, afrikāņu, peruāņu, šveiciešu, amerikāņu un, protams, latviešu tautasdziesmas.

Grupas muzikālo sniegumu papildinās atraktīvs ieskats Ziemassvētku svinēšanas tradīcijās citās pasaules valstīs.

Lielkoncerta otrajā daļā skanēs latviešu un pasaules populārās mūzikas skaņdarbi trīs čellu izpildījumā, kā arī «Melo–M» oriģinālmūzika. Pirmo reizi grupas koncertā dzīvā izpildījumā izskanēs Kārļa Auzāna mūzikas fragments no kinofilmas «Medības», kas šogad novērtēta ar Lielā Kristapa balvu.

Koncerts Kongresu namā būs «Melo–M» albuma «Around the World» Latvijas koncertturnejas Ziemas posma kulminācija. Turneja pa Latvijas pilsētām turpināsies janvārī.

«Melo–M» lielkoncerts «Apkārt pasaulei Ziemassvētkos» 22.decembrī Rīgas Kongresu namā sāksies plkst. 19. Biļetes jau ir iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu