Rīgas pašvaldība nepielietos spēku «telšu pilsētiņas» aizvākšanai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pašvaldība nepielietos spēku iepretim Ministru kabinetam uzslietās «telšu pilsētiņas» aizvākšanai, aģentūrai LETA apgalvoja Rīgas pilsētas izpilddirektora Jura Radzeviča (LPP/LC) preses sekretārs Uģis Vidauskis.

Vidauskis apstiprināja, ka izpilddirektoram šorīt bijusi saruna ar premjera Valda Dombrovskis (JL) biroja pārstāvi, kuras laikā pārrunāti iespējami risinājumi «telšu pilsētiņas» problēmā.

Izpilddirektora pārstāvis izteicās diplomātiski un tieši neapstiprināja, ka premjera birojs būtu pieprasījis aizvākt protestētājus, pielietojot spēku un policiju. «Varu pateikt tikai to, ka šī saruna bija pavisam citāda nekā vēstule, kas tika vēlāk nosūtīta izpilddirektoram un kurā lūgts sniegt sociālo palīdzību protestētājiem,» sacīja Vidauskis.

Dombrovska preses sekretāre Līga Krapāne aģentūrai LETA noliedza, ka premjera birojs būtu rosinājis protestētājus pārvietot ar policijas iejaukšanos.

«Izpilddirektors apstiprina, ka darīs visu iespējamo, ko pašvaldība var veikt likumīgā kārtā, lai palīdzētu protestētājiem. Šobrīd pašvaldība neplāno dzīt prom protestētājus,» norādīja Vidauskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu