«TTT Rīga» meitenes izaicina dziedošās zvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Basketbola klubs «TTT Rīga», ar Latvijas izlases spēlētājām - Ditu Krūmbergu, Kristīni Kārkliņu, Andu Eibeli un Aiju Brumermani priekšgalā uz basketbola maču, kurš notiks 12.februārī 17.00 Rīgas Olimpiskajā centrā, izaicina sabiedrībā pazīstamas dziedātājas, tādas kā Elli U, Džūda, Ieva Sutugova, Jenny May, grupas «Triānas parks» līdere Agnese Rakovska, Kristīna Zaharova un Candy.

«Mājas spēlēs, aicinām uzstāties dziedātāju Džūdu, vienmēr uz laukuma dziedot, viņa baidās, ka uzskriesim virsū, notrieksim viņu vai iemetīsim ar bumbu, par to vienmēr tā pozitīvi pasmējāmies, tas arī mūs mudināja aizdomāties par to, ka varbūt šādas bailes pret basketbolu izjūt vairums dziedātāju, tāpēc arī izaicinājām viņas uz basketbola maču, lai parādītu, ka basketbols nav nekāds zvērs un bumba nāvējošs ierocis,» smejas Kristīne Kārkliņa.

Basketbola maču varēs pameklēt ikviens interesents un noraudzīties spraigā spēlē starp klubu «TTT Rīga» un dziedātāju izveidoto komandu. Mūziķu komandas treneres ādā iejutīsies «TTT Rīga» aizsardze Anda Eibele, bet pašu «TTT Rīga» šai spēlei trenēs karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto.

Spēles starplaikos tiks rīkoti dažādi konkursi, kuros aktīvākajiem skatītājiem būs iespēja savā īpašumā iegūt balvas no «Ādažu čipsiem» un krekliņu no «Uzvelc kreklu».

Saņemot izaicinājumu uz spēli arī dziedātājām bija ko teikt un seko piedāvājums «TTT Rīga» basketbola zvaigznēm veidot kopīgu koncertu, sadaloties pa pāriem : dziedātāja – basketboliste un kopā izpildīt dziesmu no mūziķes repertuāra vai pasaules hitu. Tā kā dziedātājas ir tik dažādas, tas atspulguļosies arī koncertā, tajā skanēs dziesmas sākot ar grupas «AC/DC» daiļradi un beidzot ar Raimonda Paula labākajām dziesmām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu