Kosīte un Blaubuks mīs gredzenus pavasarī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Dejotāja Laura Kosīte (22), kuru iepazinām šovā «Dejo ar zvaigzni», un viņas draugs modeļu aģentūras «2Bmodel» īpašnieks Agris Blaubuks (30) nolēmuši šopavasar iestūrēt laulības ostā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Izrādās, ka saderināšanās notikusi gandrīz pirms gada Ņujorkā, bet šis fakts cītīgi slēpts no mediju uzmanības. «15. februārī būs gads, kopš mēs ar Agri saderinājāmies,» «PDz» atklājusi Laura Kosīte.

Agris Kosīti bildinājis romantiska izbrauciena ar pajūgu laikā. Izpalicis tradicionālais bildinājuma jautājums «vai tu kļūsi mana sieva?». Agris, sniedzot Laurai gredzenu, teicis, ka tas ir viņu mīlestības gredzentiņš un, ka nākotnē viņš gribētu, lai Laura kļūst par viņa sievu. Viss esot noticis mīļi - bez uzkrītošiem jāvārdiem. «Mēs daudz nerunājām, visu varēja izlasīt acīs,» atklāj Agris.

Agris zinājis, ka vēlas pasniegt gredzenu tieši tajā dienā, un visu laiku prātojis, kur un kā to labāk izdarīt.

Laura atzīstas «PDz», ka atmosfēra bijusi ļoti romantiska, un, redzot, ka Agris sniedz viņai gredzenu, viņa spējusi tikai visu laiku pārlaimīgi smaidīt.

Gredzenu Agris iegādājies Ņujorkā dienu pirms bildinājuma, skaistā, privātā juvelierizstrādājumu veikalā. Pastāstot kāda ir Laura un izrunājoties ar pārdevēju, Agris izvēlējies zelta gredzenu ar rozā safīru un diviem mazākiem baltiem dimantiem.

Laurai un Agrim liktenīgs izrādījās TV3 šovs «Dejo ar zvaigzni», kas saveda viņus kopā pirms aptuveni diviem gadiem. Tieši Laura tika izvēlēta, ka Agra deju skolotāja un partnere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu