Roberts Petinsons savu naudu lieki netērē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Neskatoties uz to, ka līdz ar «Krēslas» slavu, viņa kontā parādījusies pieklājīga naudas summa, viņš to pārāk netērē. Viņš negrasās padarīt savu dzīvi greznāku tikai tādēļ, ka šāda iespēja ir parādījusies, vēsta «[s:31781]».

«Man nav nepieciešams īpašs komforts un greznas lietas. Es domāju, ka varētu iztikt bez ļoti daudz lietām. Nesen es sev nopirku labu ģitāru. Tā ir vienīgā lieta, kurai iztērēju lielu naudas summu. Taču tā arī ir vienīgā. Man ir mazs dzīvoklītis Londonā, kuru nopirku vēl pirms kļuvu slavens. Tā ir maza, mājīga vieta, kuru mīlu par visu vairāk. Lai tajā nokļūtu ir jāiet caur restorāna virtuvi, jākāpj pa kāpnēm, kur ir daudz atkritumu, taču man tas patika. Diemžēl, šobrīd es vairs nevaru tā dzīvot. Bet tas ir tikai tāpēc, ka man apkārt ir pārāk daudz cilvēku,» atklājis populārās sāgas galvenās lomas atveidotājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu