Vai izglītība ir izaicinājums sabiedrībai?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedalies «Iespējamās misijas» filmu vakarā un diskusijā! «Pasaule ir milzu izaicinājumu priekšā. Mūsu vienīgā iespēja ir palīdzēt jaunajai paaudzei kļūt gudrākai, lai tā spētu tikt ar tiem galā.» Citāts no filmas

«Iespējamā misija» aicina Tevi uz filmas «We Are The People We’ve Been Waiting For» noskatīšanos un diskusiju ceturtdien, 11. martā plkst. 16:00 – 18:00, Rīgas Ekonomikas augstskolā, Sorosa auditorijā, Strēlnieku ielā 4a, Rīga. Lielbritānijas neatkarīgas filmēšanas grupas veidotā filma atklāj skarbu patiesību par mūsdienu izglītības sistēmu.

Ja Tu tici, ka izglītība var būt risinājums labākai nākotnei un Tu vari to ietekmēt, nāc un kopā ar «Iespējamās misijas» dalībniekiem piedalies diskusijā par to, kādai būt skolai Latvijā. Neformālās sarunās uzzini par programmas dalībnieku pieredzi, - ko var paveikt viens skolotājs. Filma tiks demonstrēta angļu valodā.

informēsi mūs


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu