Parādu dēļ izsolīs Oskara Barševska dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Izsolē centīsies pārdot Anetes Sončikas bijušā kavaliera Oskara Barševska dzīvokli, vēsta «[s:31862]». Dzīvoklis tiks izsolīts, jo Barševska bijusī sieva Ilona Barševska nolēmusi piedzīt no izbijušā miljonāra parādus.

Tā ir pirmā izsole parādniekam Oskaram Barševskim piederošajam nekustamajam īpašumam - četristabu dzīvoklim, kas atrodas Berģu tuvumā. Dzīvoklis, 180.6 kvadrātmetru platībā, aizņem 1. un 2. stāvu trīsstāvu ēkā. Nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība ir Ls 80 800.

Kā vēsta portāls «vipi.lv», jau 2009. gada septembrī Oskara bijusī sieva caur Rīgas apgabaltiesu centusies piedzīt no Barševska juniora uzturlīdzekļus abu kopīgajai meitai - Elizabetei.

Tomēr, uz tiesas sēdi ieradusies tikai prasības iesniedzēja, jo Oskars tobrīd atradies Taizemes cietumā, kur esot apcietināts par pārtikas zagšanu lielveikalos.

Pretendentiem līdz izsoles dienai, 2010.gada 29.aprīlim, jāieskaita zvērinātas tiesu izpildītājas depozīta kontā 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., Ls 8080.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu