<i>Amber</i> dēļ pajukusi Sandras un Kaspara Zvīguļu ģimene?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova/Lita Krone

Teātra aprindās runājot par to, ka atkal pajukušas aktieru Sandras un Kaspara Zvīguļu attiecības, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Žurnālam no drošiem avotiem kļuvis zināms, ka Kasparu (28) saistot romantiskas attiecības ar dziedātāju Amber (28).

Kaspars un Sandra (37) apprecējās 2002. gada augustā pēc aptuveni gadu ilgas draudzības un jau 2003. gadā pāris sagaidīja savu pirmdzimto - meitiņu Žaneti.

Runas par pāra laulības krīzi pirmo reizi izskanējušas jau 2006. gada sākumā, tomēr, tā paša gada nogalē, «Spēlmaņu nakts» ballē abi tās esot kliedējuši, jo bija redzami mīļi apskāvušies kā arī laidušies jautrās dejās. Sandra vēlāk presei esot atzinusi, ka laulībās esot bijusi krīze, bet to izdevies pārvarēt.

Tomēr šķiet, ka atjaunotās attiecības nav izturējušas laika pārbaudījumu. Sandra nav manīta Kaspara izrādes «Mirušās dvēseles» pirmizrādē, kaut arī līdz šim vienmēr esot tās apmeklējusi, bet Kaspara pirkstā vairs neesot manāms laulības gredzens. «PDz» vēsta, ka Kaspars ar Amber kopā nedzīvojot, taču tiekoties visai regulāri.

Amber komentēt savu privāto dzīvi atteikusies, bet Kaspars atzinis, ka viņam šobrīd dzīve ejot grūti, bet katram esot pašam jātiek ar savām lietām galā. Ar Sandru «PDz» sazināties neesot izdevies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu