Kventins Tarantīno vēlas uzņemt romantisku komēdiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas «sliktais zēns» Kventins Tarantīno atklājis, ka pirms aiziešanas pensijā viņš vēlētos uzņemt ne tikai «Kill Bill 3», filmas «Inglourious Basterds» («Bēdīgi slavenie mērgļi») priekšstāstu, kādu vesternu un vēl vienu gangsteru filmu, bet arī romantisku komēdiju, vēsta «Worstpreviews.com».

«Es vēlētos uzņemt romantisku komēdiju un izvest to no geto, kurā tā izsūtīta. Esmu strādājis pie mīlas stāstiem, tikai tie bijuši citās manās filmās,» sacīja režisors, atsaukdamies uz tādām filmām kā «True Romance» un «Natural Born Killers», kurām viņš rakstīja scenāriju.

«Filma «True Romance» nebija ironiska. Protams, Džeimss Gandolfini gandrīz nosit Patrīciju Ārketi un viņa uzlaiž gaisā viņu ar bisi, taču tas nenozīmē, ka tā nav romantiska. Tā vienkārši ir uzņemta manā stilā, un, domāju, cilvēki grib, lai es to daru savā stilā.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu