<i>Amber</i> klipa «Manis Nav» pirmizrāde salonā «Strogonovs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Amber (Aija Vītoliņa) savā jubilejā skaistumkopšanas salonā «Strogonovs» tuvākiem draugiem pirmo reizi prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Manis Nav» un veidotaja īpašu frizūru un grimu solo koncertam «Una Noche Mas».

Kamēr Amber tika pucēta un gatavota vakara koncertam, viņu pārsteidza dažādi apsveikumi no tuviem un mīļiem cilvēkiem. Viņi bija pirmie, kas redzēja dziesmas «Manis Nav» video klipu.

Klipa idejas autori ir Amber un viņas menedžements, režija un montāža - Māris Lagzdiņš, operators - Juris Pīlēns. Amber atzīst: «Skatoties klipu, katram cilvēkam veidojās savas sajūtas, noskaņa un stāsts ar tā atrisinājumu, kas arī bija mūsu idejas pamatā. Šajā klipā viss ir savstarpēji saistīts un personisks skaidrojums rodams, kā krāsām, noskaņai, siluetiem, tā arī atmosfērai».

Klips tika filmēts elegantā apavu salonā «Madam BonBon» un «Artelis» – gandrīz teātris, Amber tērps - modes dizaineres Alises Indriksones mākslas darbs.

Amber koncerta dienā skaistumkopšanas salons «Strogonovs» realizēja viņas stilistes Līgas Bangas un koncerta režisora Kaspara Zvīguļa ideju par koptēla izveidi, kas šajā reizē tika veidots īpaši spilgts, tādējādi papildinot koncerta noskaņu un atmosfēru. Vislielākais izbrīns matu veidošanas laikā Amber radās, kad meistare birdināja viņas matos kaut ko līdzīgu pūdercukuram. Friziere Simona paskaidro: «Frizūru veidojot vajadzēja panākt vieglumu un apjomīgumu, tādēļ izmantoju, «Dust it» pūderi, lai pie matu saknēm iegūtu apjomu, un mati kļūtu kuplāki.»

Skaisti sapucēta Amber antīkā Volgā devās uz «Arteli», lai sniegtu saviem klausītājiem solo koncertu «Una Noche Mas» (Viena nakts vairāk), kurā ar oriģinālām aranžijām piedalījās tādi mūziķi kā Raimonds Macats, Aivars Hermanis, Mārcis Auziņš, Ainis Zavackis un Kārlis Vanags.

«Koncerts bija vārdiem neaprakstāms! Emocionāls, patiess un dziļš. Amber ar klausītājiem sarunājās caur dziesmām. Pēc koncerta divas reizes skatītāji sauca mūziķus atpakaļ uz skatuves. Tas tiešām bija pa īstam,» par koncertu saka Amber menedžere.

Amber jaunais video dziesmai «Manis nav»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu