Pie iedzīvotājiem nonāks «Virszemes TV» informatīvā avīze

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lai iedzīvotājus informētu par pāreju uz ciparu [s:32192] apraidi, uzņēmums «Lattelecom» nodrukājis un iedzīvotājiem izsūtījis kopumā 650 000 «Virszemes [s:32193]» informatīvās avīzes eksemplāru, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom».

«Šajās nedēļās informatīvo izdevumu saņems iedzīvotāji visā Latvijā. Izdevumā atrodama informācija gan par vietām, kur iegādāties dekoderus, gan arī datumi, kuros televīzijas kanāli pārtrauc analogo apraidi. Tāpat arī esam apkopojuši atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem un norādījuši, kur iedzīvotāji var vērsties pēc papildus informācijas un primāri tas ir «Lattelecom» bezmaksas klientu servisa tālrunis 177,» stāsta «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

TV

TV

TV

Jau 1. aprīlī 70 kilometru rādiusā ap Rīgu analogo apraidi pārtrauks LNT un Latvijas Televīzija, bet 1. jūnijā analogā apraide tiks izslēgta visā valstī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu