/nginx/o/2018/07/17/10297677t1hadb2.jpg)
Nepieciešams:
1,5 kg maltas gaļas (cūkgaļa un liellopu gaļa uz pusēm)
1 sīpols
2 olas
5 ēdamkarotes rīvmaizes
300 g šampinjonu
burkāns
zaļumi
sāls
1 ēdamkarote rīvmaizes
eļļa cepšanai
sāls
pipari
Pagatavošana:
Sagatavo pildījumu: sasmalcinātus sīpolus, sarīvētu burkānu un sēnes apcep, pieber 1 ēdamkaroti rīvmaizi, sāli un zaļumus.
Maltajai gaļai pieliek olas, sāli, piparus un 5 ēdamkarotes rīvmaizes, pielej 3 ēdamkarotes ūdens un kārtīgi samīca. Gaļu liek uz gaļas dēļa, kas saslapināts ar aukstu ūdeni, un izveido 1 cm biezu četrstūra plāksni, uz kuras liek sēņu pildījumu, malas aizlipina, piešķir viltotā zaķa formu, liek uz pannas vai garenā keksa formiņā, ar dakšiņu vairākās vietās iedur, cep cepeškrāsnī gatavu - 175 grādos apmēram stundu. Lai labi garšo!