Foto: fbi.lv

Koncertaģentūra «FBI» informē, ka jau šo sestdien, 17. aprīlī, «Arēnā Rīga» uz 360 grādu skatuves norisināsies grupas «Metallica» koncerts. Skatuve, kas atradīsies zāles vidū, ļaus klātesošajiem vērot grupas uzstāšanos, piedzīvojot nebijušus iespaidus.

Viena no pasaulē pieprasītākajām grupām Latvijā ieradīsies savas pasaules turnejas «World Magnetic Tour 2010» ietvaros.

«Metallica» šovam nepieciešamās iekārtas sver 58 tonnas un uz Latviju tās tiks transportētas 17 kravas automašīnās. Grupas uzstāšanos pavadīs pirotehnikas un lāzeru efekti.

Ārvalstu mediji «Metallica» pasaules turnejas koncertus raksturo kā «divas stundas ilgu uzstāšanos, kuras laikā skatītāji saņem 80. gadu klasiku – tādu kā «Master of Puppets» un «One», gabalus no jaunā albuma «Death Magnetic» un iespēju atdot pēdējos spēkus pie tradicionālā noslēguma ar «Seek and Destroy».»  

«Arēnas Rīga» durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas plkst. 18.00. Koncerta īpašie viesi,  grupa «Gojira» no Francijas, uz skatuves kāps plkst. 19.30, bet «Fear Factory» no ASV – plkst. 20.15. «Metallica» uzstāšanās sāksies plkst. 21.30.

Pēc šova Latvijā grupa «World Magnetic Tour» turnejas ietvaros šomēnes vēl uzstāsies Igaunijā, Lietuvā un Krievijā, bet maijā sniegs koncertus vēl sešās valstīs. Vasarā «Metallica» piedalīsies arī ceļojošajā «Sonisphere» festivālā, šī pasākuma ietvaros kā galvenie mākslinieki uzstājoties Polijā, Šveicē, Čehijā, Bulgārijā, Grieķijā, Rumānijā un Turcijā. Kopā ar «Metallica» šajā apjomīgajā pasākumā koncertēs «Megadeth», «Slayer», «Anthrax» un citas grupas.

Biļetes uz grupas «Metallica» koncertu nopērkamas interneta lapā www.ticketpro.lv un “Biļešu paradīzes” kasēs. Vēl pieejamas sēdvietas par Ls 40, kā arī sēdvietas ar labāko redzamību (LMT Biznesa kluba zonā) par Ls 50. Stāvbiļetes ir izpārdotas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp