«Jaunajā vilnī 2010» Latviju finālā pārstāvēs puišu trio «PeR»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Latviju starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2010» finālā pārstāvēs puišu trio «PeR», liecina konkursa mājaslapā publicētā informācija.

Konkursa finālam izraudzīti arī dalībnieki no Azerbaidžānas, Armēnijas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Brazīlijas, Izraēlas, Ķīnas, Kazahstānas, Krievijas, Ukrainas, Somijas un Igaunijas.

Kā norāda konkursa rīkotāji, šajā gadā saņemts rekordliels dalībnieku pieteikumu skaits konkursam - 12 000 pieteikumu no 31 valsts.

Šogad «Jaunajā vilnī» Latviju pārstāvošā grupa «PeR» ir izveidojusies 2007.gadā, un tajā muzicē Pēteris Upelnieks, Edmunds Rasmanis un Ralfs Eilands. Grupas dalībnieki nodarbojas ar «beatbox» - ar balsi veido un atdarina dažādu mūzikas instrumentu skanējumu, šo paņēmienu popularizējot visā Latvijā.

Jau ziņots, ka no Latvijas uz Maskavu piedalīties konkursa «Jaunais vilnis 2010» pusfinālā devās četri dalībnieki - grupas «Lady's sweet» un «PeR», Miks un Paula Dukuri, kā arī dziedātājs Stass Šurins.

Šogad «Jaunajā vilnī» no Latvijas vēlējās piedalīties arī tādi mūzikas izpildītāji kā Akela, Adelly, Candy jeb Liene Bronuša, Kamilla, Emīls Balceris, Sintija Ģēģere, Kristīna Zaharova, Atis Ieviņš, Daumants Kalniņš, Jūlija Miranoviča jeb Mira, Edijs Melnis jeb Eddy, Diāna Pīrāgs, Daniela Seļicka, Elīna Silova, Dainis Skutelis un Viktorija Čeļajeva jeb Victoria.

Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2010» šogad Jūrmalā notiks no 27.jūlija līdz 1.augustam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu