Maikla Duglasa dēlu <i>iesēdina</i> uz pieciem gadiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ņujorkas tiesa par narkotiku tirdzniecību piespriedusi Maikla Duglasa dēlam Kameronam brīvības atņemšanu uz pieciem gadiem.

Kamerons Duglass tika arestēts pagājušā gada vasarā. Janvārī notikušajā tiesas sēdē viņš atzina savu vainu kokaīna un heroīna tirdzniecībā, acīmredzot vienojoties ar prokuratūru par mīkstāku sodu.

Kā pavēstīja tiesas pārstāvis, tiesas sēdē piedalījās arī Maikls Duglass, kurš iepriekš bija rakstījis vēstuli tiesai, aicinot būt žēlsirdīgai pret viņa dēlu un ņemt vērā viņa grūto bērnību un pārmantoto tieksmi uz atkarībām. Tiesnesis Ričards Bermens sacīja, ka viņš ņēmis vērā saņemtās vēstules ar lūgumu saudzēt 32 gadus veco Kameronu.

Vēstuli tiesai bija rakstījis arī Maikla Duglasa 93 gadus vecais tēvs, aktieris Kērks Duglass. Tajā viņš atklāja, ka viņa lielākais sapnis ir redzēt, kā viņa mazdēls gūst panākumus kā aktieris, pirms viņš aiziet mūžībā. Citas slavenības, ieskaitot Maikla Duglasa tagadējo sievu Ketrīnu Zetu-Džonsu, rakstīja, ka Kameronam daudz vairāk nepieciešama ārstēšanās no narkotiku atkarības nekā cietumsods.

Prokuratūra uzsvēra, ka Kamerons Duglass nodarbojās ar metamfetamīna tirdzniecību lielos apmēros, kā arī pats lietoja narkotikas. Viņš bijis apcietināts arī iepriekš par ar narkotikām saistītiem pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu