Godmanis <i>talko</i> kopā ar Pētersoni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Gatis Dieziņš

Bulvārprese jau vairākas reizes ir piefiksējusi, ka Ivars Godmanis dažādos pasākumos parādās ar Ilzi Pētersoni. Pagājušajā sestdienā viņi kopā talkojuši, novērojis žurnāls «Privātā Dzīve».

Godmanis ar Pētersoni kopā ieradušies uz Rīgas «Dinamo hokeja spēli, «Daugavas sporta nama» tribīnēs vērojuši Latvijas Basketbola līgas finālspēli. Godmanis ar Pētersoni plecu pie pleca esot vērojuši Deivisa kausa turnīru tenisā Jūrmalas tenisa kortos kā arī kopīgi ieradušies uz pagājušā gada novembrī notikušo Merilina Mensona koncertu «Arēnā Rīga».

Pagājušo sestdien Vislatvijas Lielajā talkā Ivars Godmanis un Ilze Pētersone izvēlējušies kopīgu talkošanas vietu - Ķīšezera krastu pie Valsts Policijas koledžas. Sakopt šo apkārtni Eiropas parlamenta deputāts esot ieradies pēc iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces aicinājuma. Linda Mūrniece atklājusi, ka aicinājusi visus bijušos iekšlietu ministrus, bet atsaucies tikai Godmanis.

Godmanis talkā esot izvēlējies zāģēšanas darbus, bet pēc pusstundu garas darbošanās sācis niķoties līdzi paņemtais motorzāģis. Žurnālam «PDz» Godmanis neesot slēpis savu vilšanos, sakot, ka zāģis esot «riktīgs zviedru s..!». «Šitāds misēklis vēl nav gadījies, lai gan ar zāģēšanas darbiem noņemos šad un tad,» atklājis ekspremjers. Tā kā zudušas cerības uz zāģa piedabūšanu strādāt, Godmanis nolēmis ķerties pie zaru nešanas.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu