Laura Kosīte un Agris Blaubukus salaulājušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Laura Kosīte (22) un Agris Blaubuks (30), kurus saveda kopā šovs «Dejo ar zvaigzni» mijuši gredzenus 24. aprīlī, Garkalnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Dejotājas un skaistumkopšanas centra «Saules salons» līdzīpašnieces Lauras Kosītes un modeļu aģentūras «2b models» īpašnieka Agra Blaubuka vedēju gods ticis uzticēts deju treneriem Agitai un Valērija Mironoviem. Tieši viņi esot salikuši pārī Lauru un Agri.

Laura Kosīte nolēmusi pāriet vīra uzvārdā.

Pēc ceremonijas jaunais pāris devies fotosesijā un tad, kopā ar viesiem, svinības turpinājušās Nītaures dzirnavās.

«PDz» noskaidrojis, ka divas dienas pēc kāzām jaunais pāris devies medusmēnesī, kurā apceļošot Karību salas kruīza kuģī.

Laura un Agris mijuši gredzenus pēc 2 gadu ilgas draudzības. Viņus kopā savedis šovs «Dejo ar zvaigzni», kur Laura apmācījusi Agri dejotprasmē. Laura tobrīd bijusi tikko šķīrusies ar savu draugu un arī deju partneri Valdi Škutānu, savukārt Agris vēl bijis saistīts ar laulības saitēm ar iepriekšējo sievu.

Jaunais pāris saderinājies pagājušā gada 15. februārī, braucot zirgu pajūgā, Ņujorkas Centrālparkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu