«O!Kartes Akadēmijas» Laima piedāvā savu pirmo radio singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Saulainā «O!Kartes Akadēmijas» studente Laima Grauda, kura LNT šovu pameta pirms vairākām nedēļām, studijā ierakstījusi savu pirmo radio singlu «[s:32903].

Jau agrāk informējām, ka izdošanai tiek gatavota LNT šova «O!Kartes Akadēmija» studentu kopīgais ierakstu albums, kurā būs apkopoti jauno dziedātāju pirmie studijas darbi. Vairākas no dziesmām būs jau izskanējušas šovā, bet lielākā daļa ir pilnīgi jaunas, studentu pašu vai pazīstamu autoru speciāli viņiem rakstītas dziesmas.

Arī Laimas Graudas pirmais radio singls ir speciāli viņai rakstīta Jāņa Strazda un Guntara Rača dziesma, kuru saulainos pop regeja ritmos producējis Gints Stankevičs. Ierakstā piedalījies arī ģitārists Andris Šīrants un saksofonists Aigars Čudars, vokāliste Dināra Rudāne, bet svilpojamo partiju izpildījis šova vadītājs Normunds Rutulis.

Laima Grauda: «Man ļoti patika darbs studijā. Ieraksta producents Gints man lika šīs dziesmas laikā smaidīt un tas dziesmu padarīja vēl pozitīvāku. Šī bija mana pirmā pieredze ierakstu studijā un es esmu apmierināta ar rezultātu. Vienmēr jau var labāk, bet sākumam ir labi.« 

Jaunās dziesmas pirmizrāde koncertā būs dzirdama kompānijas «Mikrofona ieraksti» rīkotajās «Latviešu Radio Ballītēs» nedēļas nogalē, kur Laima pievienosies Aishai, «Musiqq», Jenny May un citiem ballīšu veterāniem.

Dziesmas Mp3 jau tagad atrodams portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu