«O!Kartes Akadēmijas» Evija iedzied sava tēva dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Viena no TV šova «O!Kartes Akadēmija» līdz šim veiksmīgākajām studentēm Evija Sloka, speciāli topošajam kopīgajam studentu albumam ir izvēlējusies ierakstīt sava tēva, grupas «Klaidonis» līdera Māra Slokas komponēto dziesmu [s:32913].

Māris Sloka par šo dziesmu: «Pavisam nejauši internetā sameklēju jaunās Gulbenes dzejnieces Agneses Līcītes dzejoli, kas man likās tik saistošs, ka melodija pati atraisījās un jau dažu minūšu laikā dziesma bija gatava. Es ceru, ka tā būs veiksmīga. Tas, ka šī dziesma būs jādzied Evijai, par to man šaubu nebija, jo es jau sen biju nolēmis viņai uzrakstīt tādu pop-kantrī dziesmu. Pateicoties aranžējumam tā varētu skanēt ne tikai tajās radio stacijās, kas spēlē manas dziesmas. Evija ir man blakus gan uz skatuves, gan ikdienā un es redzu viņas izaugsmi. Manuprāt, viņa ir gana talantīga meitene, kura jau no 16 gadu vecuma dzied studijā, bet no 18 gadu vecuma ir uz skatuves kopā ar mani grupā «Klaidonis». Vokālajā ziņā es viņu vērtēju augstu, bet viņai ir vēl kur tiekties. Vērojot viņas attīstību šovā, es vokālajā ziņā lielas pārmaiņas neredzu, taču kustību konsultācijas un aktieru meistarības mācības viņai nākušas par labu. Viņa ir atraisījusies, kas viņai līdz šim nebija īpaši raksturīgi.« 

Dziesmu aranžējis un studijā ierakstījis, un producējis Artūrs Palkevičs. Miksēja Māris Priede.

Jau agrāk informējām, ka izdošanai tiek gatavota LNT šova «O!Kartes Akadēmija"  studentu kopīgais ierakstu albums, kurā būs apkopoti jauno dziedātāju pirmie studijas darbi. Vairākas no dziesmām būs jau izskanējušas šovā, bet lielākā daļa ir pilnīgi jaunas, studentu pašu vai pazīstamu autoru speciāli viņiem rakstītas dziesmas. Šādā veidā jauniešiem tiek dota iespēja turpināt savu karjeru jau pēc tam, kad šovs būs beidzies, jo albumā iekļautās dziesmas būs viņu tālākās karjeras vizītkartes.

Dziesmas Mp3 jau tagad atrodams portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu