Krievijas iedzīvotājs izglābis slīkstošu Sniega cilvēku. Atskats uz 2010. gadu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Kemerovas apgabala (Krievija) dienvidos esošā ciemata Sezaskije Kiči iedzīvotājs apgalvo, ka izglābis slīkstošu Sniega cilvēku, vēsta aģentūra «Interfax».

Afanasijs Kiskorovs vēstulē Kemerovas apgabala Taštagoļskas rajona administrācijas pārstāvjiem pastāstījis, ka Sniega cilvēku sastapis makšķerēšanas laikā. Pēc administrācijas pārstāvja vārdiem, Kemerovas apgabala iedzīvotājs ar draugiem makšķerējot izdzirdējuši lūstošu koku troksni un kaucienus. Ejot skaņas virzienā makšķernieki ieraudzījuši, ka no ūdens cenšas izrāpties ar tumši brūnu spalvu klāta cilvēkveidīga būtne.

 Kiskorovs apgalvo, ka viņa draugi sastinguši uz vietas, bet viņš pats nav apjucis un pastūmis slīkstošajam Sniega cilvēkam koka stumbru. Pieķeroties stumbram radījumam izdevās izkļūt no ūdens un tas devies uz mežu.

Kemerovas mednieki un makšķernieki jau vairākkārt ir stāstījuši par to, kā ir tikušies ar Sniega cilvēku. Mednieki jau vērsušies Taštagoļskas rajona administrācijā un paziņojuši varas iestādēm, ka Kalnu Šorijas teritorijā Azaskas alas apkaimē dzīvo ar spalvu klātas cilvēkam līdzīgas būtnes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu