«O!Kartes Akadēmijas» Ivars piedāvā dziesmu «Puteklis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Viens no LNT TV šova «O!Kartes Akadēmija» vīrišķīgākajiem studentiem Ivars Galiņš, kuram šovs bija jāpamet šajā pirmdienā, nav rokas klēpī turējis un daudz negaidot piedāvā savu un savas grupas dziesmu [s:32944].

»..starp lieliem un vareniem
gudriem un precīziem
kāds sīks puteklīts klīst
apvītis bez spožuma..»

Šī ir dziesma, kuru Ivars izpildīja koncertā, kurā «Akadēmijas» studentiem bija iespēja izpildīt savas pašu izvēlētās dziesmas.

Ivars Galiņš: «Šī ir pirmā manis paša rakstītā dziesma, kurai nav mans teksts. Tekstu rakstīja dzejniece Andra Gaigala. Mēs to jau bijām ierakstījuši studijā, taču tagad sadarbībā ar producentu Māri Priedi tapa šīs dziesmas jauna un uzlabota versija. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu. Pašreiz baudu svaigu gaisu un mēģinājumos ar grupu slīpējas repertuāru, lai varētu koncertēt. Drīzumā plānojam uzrīkot kādu lielāku koncertu visiem maniem faniem, kuri man palīdzēja tik ilgi noturēties šovā.»


Jau agrāk informējām, ka izdošanai tiek gatavota LNT šova «O!Kartes Akadēmija» studentu kopīgais ierakstu CD albums, kurā būs apkopoti jauno dziedātāju pirmie studijas darbi. Vairākas no dziesmām būs jau izskanējušas šovā, bet lielākā daļa ir pilnīgi jaunas, studentu pašu vai pazīstamu autoru speciāli viņiem rakstītas dziesmas. Šādā veidā jauniešiem tiek dota iespēja turpināt savu karjeru jau pēc tam, kad šovs būs beidzies, jo albumā iekļautās dziesmas būs viņu tālākās karjeras vizītkartes.

Dziesmas Mp3 jau tagad atrodams portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu