«People» atzīst Džūliju Robertsu par pasaulē skaistāko cilvēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne Džūlija Robertsa kārtējo reizi nokļuvusi žurnāla «People» veidotā topa «Pasaules skaistākie cilvēki» virsotnē.

Šī ir divpadsmitā reize, kad amerikāņu aktrise parādās uz ikgadējā speciālizdevuma vāka.

42 gadus vecajai Robertsai, kas ieguva pasaules slavu un skatītāju mīlestību ar 1990.gada filmu «Pretty Woman» («Jaukā sieviete»), 2010.gada skaistāko cilvēku sarakstā pievienojušās arī tādas aktrises kā Halija Berija, Andželina Džolija un Dženifera Lopesa.

Filmas «Pretty Woman» («Jaukā sieviete») režisors Gerijs Māršals atzinis, ka aktrise ir tikpat skaista kā vienmēr. «Tagad viņa ir daudz savāktāka un mierīgāka, ne tik saspringta. Viņa ir īsta mamma - ļoti gādīga,» Māršals atklāja žurnālam.

Saraksta jaunpienācēju vidū ir Ešlija Grīna, kas vampīru franšīzē «Twilight» («Krēsla») spēlē Alisi Kalenu. Speciālizdevumā iekļauts arī viņas ekrāna partneris Roberts Petinsons, kā arī kanādiešu pusaudžu mūzikas zvaigzne Džastins Bībers un 2009.gada talantu šova «American Idol» finālists Ādams Lamberts.

Skaistāko cilvēku vidū šogad ir arī Dženifera Enistone, Riana, Teilora Svifta, Bejonsa, Bredlijs Kūpers, Džonijs Deps un Patriks Dempsijs.

Pagājušajā gadā pasaules skaistākā cilvēka titulu piešķīra aktrisei Kristīnai Eplgeitai, kas bija atklājusi sabiedrībai par savu cīņu ar krūts vēzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu