«O!Kartes Akadēmijas» tautasdziesmu koncertā uzvarējusi Samanta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: okartesakademija.lv

Vienpadsmitajā «O!Kartes Akadēmijas» koncertā lielāko skatītāju atbalstu un uzvarētājas laurus plūca Samanta, vēsta informācija «O!Kartes Akadēmijas» mājaslapā.

Iepriekšējā nedēļā jauniešiem bija jāapgūst skaistākās  latviešu tautasdziesmas un priekšnesumi jāizveido tā, lai  skatītājiem nav garlaicīgi skatīties svētdienas koncertu – un garlaicīgi tiešām nebija. Dalībnieki bija sagatavojušies nopietni -  līdz šim ierastās tautasdziesmas katrs  nodziedāja ļoti īpaši.

Katram dalībniekam uz skatuves bija vairāki palīgi. Evijai palīdzēja koris un čellistes, Samantai uz skatuves piespēlēja koklētāja, Nikolajam palīdzēja pūtēji, Saipo palīdzēja dziedātāji no kora «Kamēr», bet Annai palīgā steidzās tēvs, kurš uz skatuves spēlēja bambusa flautu.  Viens no iespaidīgākajiem priekšnesumiem bija Marekam, kurš uz skatuves radīja īstu performance – puiša kursa biedri uz skatuves, dziesmas laikā radīja īstu mākslas darbu.

Mareks svētdienas koncertā dziedāja tautasdziesmu «Es karā(i) aiziedams», Evija izpildīja dziesmu «Kas tie tādi», bet Saipo  -  «Nedod Dievs(i) vītolam(i)». Nikolajs uz skatuves izpildīja dziesmu «Upe nesa ozoliņu», Anna dziedāja «Tumša nakte, zaļa zāle», bet Samanta pārsteidza izpildot dziesmu «Auga, auga rūžeņa».

Vislabākie rezultāti tautasdziesmu koncertā bija Samantai – viņu visvairāk atbalstīja gan žūrija, gan skatītāji!

Vismazako balsu skaitu ieguva Mareks un Saipo, kuriem jāsēžas uz izbalsošanas strīpas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu