«O!Kartes Akadēmiju» pamet Saipo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: okartesakademija.lv

Šis pirmdienas vakars liktenīgs izrādījās Saipo - tieši viņš saņēma mazāko skatītāju atbalstu un puisim nācās pamest «O!Kartes Akadēmijas» telpas.

Uz izbalsošanas strīpas sēdēja skandalozais puisis no Lapmežciema Mareks un vienmēr smaidīgais un pozitīvais Saipo, kurš jau ceturto reizi izbaudīja ko nozīmē atrasties soļa attālumā no izbalsošanas.

Puišiem svētdienas koncerta uzstāšanas bija visneveiksmīgākā – studenti saņēma mazāko skatītāju atbalstu, tieši tāpēc Mareks un Saipo atradās uz izbalsošanas strīpas.

Pirmdienas balsojums bija tik vienlīdzīgs, ka katra balss varēja izšķirt puišu likteni. Skatītāji kārtējo reizi ļoti līdzvērtīgi atbalstīja savus favorītus un ik pa minūtei cipari balsošanas tabulā strauji mainījās.

Pēc svētdienas koncerta divi no žūrijas locekļiem – aktrise Rēzija Kalniņa un  diriģents Ainārs Rubiķis atzina, ka šoreiz labprāt izmantotu savas privilēģijas un Marekam piešķirtu imunitāti, kas nozīmētu, ka šovakar puisis šovu nepamestu.

«Ja pārējie žūrijas locekļi piekristu, es labprāt Marekam piešķirtu imunitāti,» sacīja Rēzija Kalniņa.

Pārējo žūrijas locekļi– mūziķis Jānis Stībelis un mūzikas producents Guntars Račs nepiekrita un jaunietim imunitāte netika piešķirta.

«Mareks ir mākslinieks – individualitāte. Viņš nav tipisks dziedātājs, Mareks ir  iesācējs multimākslinieks, viņu Dievs un ģimene ir apveltījis ar daudziem talantiem. Tagad viņš ir tikai ceļa iesākumā – vai dziedāt vai zīmēt, vai veidot,”  sacīja Rēzija Kalniņa.

Žūrijas pārstāvji atzina, ka diemžēl Saipo nav radīts spilgtai solo karjerai. Saipo ir lielisks grupas dalībnieks, bet ar Saipo vokālajām spējām un personību viņš kā dziedātājs nespēs iekarot skatītājmu tūkstošus.

Acīmredzot arī skatītāji tomēr uzskatīja, ka šovā pelnījis palikt Mareks un Saipo šis pirmdienas vakars izrādījās pēdējais šova telpās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu