«O!Kartes Akadēmijas» Saipo piedāvā jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Indriķis Sīpols, kurš iestājoties LNT aktuālajā talantu šovā pieņēma skatuves vārdu Saipo un, kurš nedēļu pēc savas līgavas bildināšanas TV pārraides tiešraidē šovu pameta šajā pirmdienā, klausītājiem piedāvā savu pirmo studijas ierakstu [s:33009].

Dziesmas autori ir Jānis Strazds un Guntars Račs, bet studijā to producēja Gints Stankevičs, kurš atzina, ka darbs ar Saipo esot bijis negaidīti interesants, jo jauno dziedātāju esot interesējis pilnīgi viss un ierakstītais materiāls esot rūpīgi pārklausīts pa frāzei. Gints atzina, ka tik interesanti strādāt ar kādu jauno dziedātāju viņam neesot bijis sen. Ierakstā piedalījās arī ģitārists Andris Šīrants, saksofonists Gints Pabērzs un dziedātāja Dināra Rudāne.

Saipo: «Man ļoti patika gan šī dziesma, gan arī darbs ierakstu studijā.»

Šo pirmdien Saipo uz šova izbalsošanas strīpas sēdēja kopā ar Mareku Kolātu, kurš tikai ar nelielu balsu pārsvaru tomēr uzvarēja, izcīnot tiesības palikt šovā un piedalīties pusfinālā. Saipo pēc izbalsošanas atzina, ka īpaši neskumst, ka neieguva pirmo vietu, jo pats jau ir iestājies Londonas mūzikas skolā – Tech Music School, kas tiek solīta kā balva jaunajiem talantiem.

Jau agrāk informējām, ka izdošanai tiek gatavota LNT šova «O!Kartes Akadēmija» studentu kopīgais ierakstu CD albums, kurā būs apkopoti jauno dziedātāju pirmie studijas darbi. Vairākas no dziesmām būs jau izskanējušas šovā, bet lielākā daļa ir pilnīgi jaunas, studentu pašu vai pazīstamu autoru speciāli viņiem rakstītas dziesmas. Šādā veidā jauniešiem tiek dota iespēja turpināt savu karjeru jau pēc tam, kad šovs būs beidzies, jo albumā iekļautās dziesmas būs viņu tālākās karjeras vizītkartes.

Jau tagad redzams, ka populārā portāla «Draugiem.lv» topa pirmās vietas ieņem Akadēmijas studentu jaunās dziesmas, un arī lielākā Mp3 pārdošanas portāla «Doremi.lv» divas pirmās pozīcijas pieder «akadēmiķiem», par ko jau sāk satraukties vairāki pazīstami mūziķi, kuri cerēja tur ieraudzīt savus aktuālos singlus. Taču, to cik ilgi tas tā būs, rādīs laiks. Lai gan pēc šova paredzētā Vislatvijas koncertturneja šos panākumus varētu tikai nostiprināt.

Visu šova dalībnieku dziesmas Mp3 formātā jau ir pieejamas portālā «Doremi.lv». CD pirmo reizi būs pieejams ikvienam, kurš apmeklēs šova koncertu klātienē šo svētdien Rīgas Kinostudijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu