«O!Kartes Akadēmijas» pusfināla labākā - Samanta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Svētdienas koncerts bija ļoti īpašs, jo līdz šova «O!Kartes Akadēmija» finālam palikusi tika nedēļa. Pusfināla koncertā vislielāko skatītāju atbalstu ieguva – Samanta.

Pusfināla konecrtā katrs dalībnieks izpildīja divas dziesmas, viena no tām bija veltīta Mātes dienai, bet otra - kāda jau iepriekš izpildīta dziesma - Anna dziedāja dziesmu krievu valodā «Pesnja pro medvedja», Nikolajs izpildīja dziesmiņu «Sēd uz sliekšņa pasaciņa», Evija izpildīsjadziesmu «Circenīša Ziemassvētki», Mareks uzstājās ar dziesmu «Vecais zābaciņš», bet Samanta pārsteidza ar dziesmu «Māmiņ vai dzirdi».

No jau reiz dziedātajām dziesmām Anna dziedāja R.Paula un G.Rača dziesmu «Ābols», Nikolajs izpildīja Džo Kokera dziesmu «You can leave your hat on», Evija dziedāja dziesmu «Gimee all your lovin», Mareks svētdienas koncertā dziedāja populārās grupas » Kings of Leon» dziesmu «Use somebody», bet Samanta uzstājās ar dziesmu » Uletaju».

Tieši pusfināla koncerts bija īpaši nozīmīgs, jo jau pēc septiņām dienām noslēgsies viens no krāšņākajiem un iespaidīgākajiem šīs sezonas LNT šoviem un beidzot uzzināsim, kurš no jauniešiem kļūs par «O!Kartes Akadēmijas» uzvarētāju un iegūs iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā «Tech Music School».

Trīs mēnešus jaunieši sacentās par iespēju kļūt par uzvarētāju – studentus vērtēja ne tikai pēc tā kā viņi uzstājās lielajos svētdienas koncertos, bet skatītāji uzmanīgi sekoja līdzi arī jauniešu ikdienas gaitām – kādi viņi ir saskarsmē ar citiem dalībniekiem, kā viņiem veicās mācībās un cik liels ir viņu progress.

Vērtējot pusfināla rezultātus, skatītāji visvairāk novērtējuši Samantu, bet vismaz pagaidām izskatās, ka visniecīgākās iespējas kļūt par uzvarētāju ir Marekam un Annai.

Tieši Mareks un Anna pirmdienas vakarā sēdīsies uz izbalsošanas strīpas un jau 10. maija vakarā, plkst. 21.05, uzzināsim, kuri četri sacentīsies par iespēju kļūt par šova «O!Kartes Akadēmija» uzvarētāju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu