Izdots «O!Kartes Akadēmija» CD albums «Krāsaini sapņi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šonedēļ mūzikas ierakstu veikalos nonāks telekompānijas LNT aktuālā muzikālā šova
«O!Kartes Akadēmija» dalībnieku kopīgais CD albums «Krāsaini sapņi». Albumā apkopotas 14 jaunas dziesmas, no kurām 12 ir šova dalībnieku solo dziesmas un dueti ar pazīstamiem māksliniekiem un divas kopdziesmas.

Albuma producenti ir kompānija «Mikrofona ieraksti», kas šova dalībniekiem, kuri paši nebija izlēmuši kuras no savām izpildītajām dziesmām fiksēt ierakstu studijā, palīdzēja sameklēt pilnīgi jaunas un vēl nepublicētas dziesmas, kuras rakstījuši pazīstami latviešu mūzikas autori. No tām tad arī jaunie izpildītāji paši izvēlējās sev tīkamāko un sadarbībā ar pieredzējušiem mūzikas producentiem Gintu Stankeviču, Artūru Palkeviču, Midi un Džulianu, tās ierakstīja profesionālās studijās. Jauno dziesmu autori ir Artūrs Palkevičs, Niks Matvejevs, Ainars Virga, Guntars Račs, Jānis Strazds, Māris Sloka, Kristaps Gustsons un Mārtiņš Freimanis. Paši savas dziesmas sacerējuši Mārtiņš Grunte un Ivars Galiņš.

<b>Anna Dribas</b> - «Amigos Del Corazon (Sirds draugi)»

Albuma izdevēji uzskata, ka šis albums un tajā iekļautās dziesmas būs jaunajiem izpildītājiem kā atspēriena punkts pēc TV šovā. Nonākot tiešā saskarsmē ar jau esošo Latvijas mūzikas tirgu, viņiem būs sava dziesma ar ko startēt radio un šovam sekojošajā dalībnieku koncertturnejā, kas sāksies jau 4.jūnijā.Un tikai pēc laika varēs novērtēt, kurš no šovā redzētajiem jauniešiem būs spējīgs iekļauties mūzikas apritē arī bez ikdienas TV kameru uzmanības. Izskatās, ka dažiem tas izdosies visnotaļ pārliecinoši.

Mp3 formātā dziesmas jau vairākas nedēļas ir pieejamas portālā Doremi.lv un tur jau guvušas labus panākumus dziesmu pārdošanas topā. Tajā pastāvīgi uzturas albuma tituldziesma «Krāsaini sapņi». Mareka Kolāta un viņa grupas «Moana» ierakstītā dziesma «Ar Dievu, meitenes» divas nedēļas pat bija pati pieprasītākā. Šī paša Mp3 mūzikas portāla pagājušās nedēļas topa pirmajā pozīcijā ierindojies Nikolajs Puzikovs ar dziesmu «Dievs tevi mīl», bet tikai dažas vietas zemāk atrodams «Ar Dievu, meitenes», kā arī Lea un Mārtiņa Freimaņa kopdarbs “Autobuss”. Vēl interesantāka aina ir redzama portāla «Draugiem.lv» dziesmu topā, kurā nu jau vairākas nedēļas pirmo dziesmu desmitnieku sastāda gandrīz tikai un vienīgi šova dalībnieku dziesmas. Evija Sloka plūc laurus arī Latvijas radio 2 spēlētāko dziesmu sarakstā, bet Latviešu radio Top 20 nostabilizējies Mareks Kolāts & «Moana», kā arī šova tituldziesma «Krāsaini sapņi». Izskatās, ka tas vēl nav viss, jo apgriezienus vēl tikai uzņem Annas Dribas singls un nākamajā nedēļā klajā nāks vēl viena šova dalībnieku kopdziesma «Mums pieder tik daudz», kura arī ir iekļauta jaunajā albumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu