Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

«Augļu karalis ananāss»

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: lasītājas iesūtīts

 Konkurss tapis sadarbībā ar [s:33078]

1) Ieplānojiet nelielu atvaļinājumu, kādu brīvu dienu, vai arī brīvdienas

2) Pasāciet kaut ko jaunu...nesēdiet vienkārši mājās !

3)Sarīkojiet pasākumu- īpašu un mīļu, uzmeistarojot katram kādu mazu paštaisītu nieciņu-dāvaniņu.

4) Uzaiciniet radus, draugus, un tos tuvos cilvēkus, kas dzīvo arī tālu.

5) Lai veiksmīgi īstenotu visus iecerētos mērķus, plānos noteikti un obligāti jābūt ne tikai atbildības sajūtai, bet arī laimei un daudz, daudz optimismam!

6)Sāksim svētku dienu priecīgi, laimīgi un mīlestības pilni!
Un, ņemot vērā, ka nevieni svētki nepaiet bez mielasta. Skaisti uzklāts galds radīs mājās nepārspējami gaišu un priecīgu noskaņu un nešaubīgi sajūsminās jūsu viesus - mans akcents un īpašais noformējums - īpašā recepte ir

«Augļu karalis ananāss»

Augļu karalis ananāss, tiek pārvērsts par ezi un uz tā adatām daudz garšīgu ogu un arī dažādi sieri.
 
Recepte: ļoti vienkārša, ātra, garšīga un būs patīkams pārsteigums-skaistais piesaista!

Nepieciešami:

1) Ananāss

2) vīnogas (gan baltās, gan sarkanās)

3) zemenes

4) dažādi sieri

6) valrieksti, kurus var uzlikt uz siera šķēlītēm

5) irbulīši(var koka vai krāsainos-izvēle liela)

6) protams, var arī citus augļus, ja kādam šie negaršo vai gribas paeksperimentēt, jo siers lieliski garšo ar augļiem un vīnuJ

Process:

1) nomazgā visus augļus, nosusina.

2) sagriež sierus dažādos kubiņos

3) ņem irbulīšus un ļaujas savām radošuma izpausmēm, ik pa laikam apēdot kādu zemeni un pacienājot to, kas ar Jums gatavo kopā!

4) Mīkstie sieri: «Blue Castello», «Boursin», «Brie», «Bucheron», «Buffalo Mozzarella», «Camembert», «Cream Cheese».
Cietie sieri: «Asiago», «Blue», «Derby», «Dry Jack», «Edam», «Emmentaler», «Grana Padano»,
Pusmīkstie sieri: «Bel Paese», «Baby Swiss», «Colby», «Fontina"
Puscietie sieri: «Brick», «Cheddar», «Chesire», «Chevre», «Cotija», «Danish Blue», «Double Gloucester», «Gouda».
Sieru izvēle atkarīga no tā, kādi garšo Jums un Jūsu draugiem, paziņām-šeit ir tikai ideja!
5) sagriež dažas plānas siera šķēlītes un satin mazos rullīšos, kuros ieliek zemenes gabaliņu un ieliek ananāsa lapās.
6) Obligāti: gatavojiet ar mīlestību, tad izdosies viss
Lai garšo un noteikti klāt varat baudīt vīnu...piemēram: «Russiz Superiore Collio Cabernet Franc».

Ps. Var gatavot daudz un vissarežģītākās receptes, bet reizēm tas vienkāršais ir daudz baudāmāks un liek mums pasmaidīt! Lai izdodas un ikviena diena Jums ir pārsteigumiem bagāta arī virtuvē gatavojot un atklājot daudz jaunas garšas nianses un idejas jaunām receptēm!
 

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu