«O!Kartes Akadēmijas» finālā uzvar Samanta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Svētdienas vakarā noslēdzās vērienīgākā šīs sezonas LNT muzikālā šova «O!Kartes Akadēmija» fināls. Spraigā cīņā par šova uzvarētāju kļuva vienmēr mainīgā un oriģinālām idejām pārpilnā Samanta!

Trīspadsmit nedēļas divpadsmit talantīgi jaunieši sacentās par iespēju iegūt pirmo vietu, kļūt par šova «O!Kartes Akadēmija» uzvarētāju un iegūt iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā «Tech Music Schools».

Līdz finālam tika tikai četri jaunieši - skanīgās balss īpašniece Evija Sloka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, brīvdomātājs Mareks un vienmēr mainīgā Samanta.

Lielajam finālam katrs no dalībniekiem gatavoja divas dziesmas: vienu jaunu, vēl skatītājiem nedzirdētu, un otru jau šova laikā dziedātu, skatītāju iemīļotu dziesmu. Pirmajā kārtā Nikolajs uzstājās  ar dziesmu «Dievs Tevi mīl», Evija dziedāja «Domā par vasaru», Samanta pārsteidza skatītājus ar dziesmu «It’s oh so quiet», bet Mareks uzstājās ar dziesmu «Mad world».

Pēc dalībnieku pirmajiem priekšnesumiem skatītājiem bija iespēja balsot par savu favorītu un noteikt, kuriem diviem dalībniekiem jāuzstājas ar savu priekšnesumu otrajā kārtā un jāturpina cīņa par uzvaru. Vislielāko skatītāju atbalstu ieguva Samanta un Evija. Superfinālā Evija uzstājās ar dziesmu «Atceries, Lāčplēsi», bet Samanta izpildīja dziesmu «Auga, auga, rūžeņa».

Pēc superfināla priekšnesumiem, vislielāko skatītāju atbalstu ieguva Samanta. Tieši Samanta šajā svētdienas vakarā kļuva par šova «O!Kartes Akadēmija» uzvarētāju un ieguva galveno balvu - iespēju apgūt jaunas prasmes un trīs mēnešus mācīties pie pasaules līmeņa vokālajiem pedagogiem Londonas mūzikas skolā «Tech Music Schools».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu