«O!kartes akadēmijas» dalībnieki pēc fināla «noraujas no ķēdes»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«O!kartes akadēmijas» studenti, pēc ilgstošās atršanās slēgtajās šova telpās, ballītē klubā «Pussy lounge» pēc fināla esot atlaiduši pēc pilnas programmas, vēsta žurnāls «Vakara ziņas».

Pēc trīs mēnešu ieslodzījuma, kur vienas iztukšotas «Martini» pudeles un smēķēšanas dušas telpā dēļ, vairākiem dalībniekiem tika piemērotas sankcijas, nu studenti varēja aizliegtos augļus baudīt uz nebēdu.

Tā kā šova laikā bija aizliegta arī publiska maigošanās, Mareks Kolāts, kas esot sevi pasludinājis par vēl joprojām nevainīgu, beidzot ticis pie savas draudzenes, esot kaislīgi skūpstījies. Skūpstīšanos brīžiem nomainījusi alkoholisko dzērienu baudīšana.

Anna Dribas, kas uz skatuves labprāt vilkusi spožas kleitas un augstpapēžu kurpes, ieradusies uz pasākumu ērtā apģērbā - biksēs, T-kreklā un kedās, bet tas neesot mazinājis stiprā dzimuma interesi. Labu laiku, sēžot uz dīvāna, viņu ieskāvuši žūrijas pārstāvji Jānis Stībelis un Normunds Rutulis, novērojis «VZ». Trijotne aizrautīgi esot apspriedusi Annas sniegumu šovā.

Skanīgās balss īpašniece Evija bieži devusies smēķēt ar šova administrāciju. Viņa arī ļāvusies kaislīgām dejām gan ar šova publikas administratoru Renāru, gan dalībniekiem Mārtiņu Grunti un Nikolaju Puzikovu. Kamēr par «O!kartes akadēmijas» «saldo pārīti» dēvētie Evija un Nikolajs laidušies ugunīgās dejās, Evijas māte, kas arī pati bijusi manāma uz deju plača, solījusies saorganizēt jauniešiem skaistas kāzas. Tikmēr dziedošā policista vecāki bažīgi noraudzījušies «topošās vedeklas» pārceļošanā no viena puiša pie otra.

Šķiet, teksts «Gimme all your lovin» te ir īsti vietā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu