«Goran Gora and the Yrs» izdod albumu «Mystyrys Yrs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

24. maijā uz bāra «I Love You» vasaras terases preses un tuvāko draugu klātbūtnē tika oficiāli paziņota albuma «Mystyrys Yrs» izdošana.

Albums seko dziesminieka debijas albumam «JetLag», kas tika izdots 2007.gadā. Atšķirībā no iepriekšējā studijas veikuma, pie šī albuma mūzikas materiāla Goran Gora strādājis ciešā sadarbībā ar saviem domubiedriem – Kasparu Ansonu, Valteru Sprūdžu un Edgaru Runci, tāpēc turpmāk mūziķi uzstāsies ar nosaukumu «Goran Gora and The Yrs».

Albumā atrodamas 13 dziesmas, kas tapušas pusotra gada laikā, un ir ierakstītas gan Goran Gora lauku mājās Sunākstē, gan Kaspara Ansona studijā «Ansons Laboratory» Rīgā. Pie skaņas pēcapstrādes strādājuši Krišjānis Geidāns un Mareks Zirdziņš.  Albumā kopumā dzirdami seši viesmākslinieki: frYars no Lielbritānijas (dziesmā «A Dance Away»), Thomas Denver Jonsson («Old Friends»), kā arī pašmāju mūziķi Māra Upmane–Holšteine («Garden»), Ksenija Sundejeva («Silly Tunes»), Detlef («Hard Case Heartbreak») un Andis Grīva («The List»).

Albums līdz jūnija vidum ir pieejams straumēšanas režīmā Goran Gora publiskajos portālos, taču vēlāk būs pieejams arī tirdzniecībā, īpašā «Limited Edition» izdevumā.

Albuma izdevējs: «I Love You Records».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu