Groduma veselības stāvoklis smags - jāārstējas līdz rudenim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Gatis Dieziņš

Grupas «Līvi» mūziķa Jāņa Groduma (51) veselības stāvoklis esot kļuvis mazliet labāks, vēsta «Vakara Ziņas», viņš esot pāvietots no reanimācijas uz intensīvās terapijas nodaļu. Tomēr, visticamāk, ka mūziķim slimnīcā būs jāpavada visu vasaru.

Elita Patmalniece apliecinot, ka tas esot ļoti nopietni - tā neesot parasta gripa. » «Nekad neviens to nezinās, ko dievs ar velnu augšā sarunās» - Tā tas arī ir tagad,» «VZ» Jāņa dziesmas tekstu citējusi Elita.

Kas noticis ar Groduma veselību - oficiāla informācijas neesot. Baumojot, ka no alkohola lietošanas cietušās aknas neesot spējušas pretoties kādai infekcijai, citi pieļaujot pat cirozes iestāšanos, vēsta «VZ».

Lai palīdzētu leģendārajam mūziķis atveseļoties, t/c «Spice» atklāta Groduma labdarības fotoizstāde, kuru var aplūkot līdz 31. maijam. Fotogrāfijas iespējams iegādāties, lai palīdzētu nosegt ārstēšanās izdevumus.

Konts ziedojumiem:

JĀNIS GRODUMS - konta numurs Hansabankā LV11HABA000151A117998

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu