Iznākusi «Firefox» 3.4.6 beta versija

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kompānija Mozilla paziņojusi, ka ir pieejama interneta pārlūkprogrammas «Firefox «3.6.4 beta versija, teikts kompānijas interneta vietnē. Turpmākais darbs pie tās būs vērsts koda optimizācijai un atrasto kļūdu labojumam.

Pārlūkprogrammas jaunajā versijā tās izstrādātāji izlabojuši vairāk par divsimt neprecizitātes produkta kodā un veikuši nopietnu darbu pie pārlūka optimizācijas un darba paātrinājuma. Bez tam, «Mozilla» speciālisti iekļāvuši Firefox 3.6.4, pārlūkprogrammā uzstādīto paplašinājumu, mehānismu RC.

Šī jaunieveduma rezultātā, «Adobe Flash», «Apple Quicktime», «Microsoft Silverlight» un citi plugini tiek palaisti atsevišķos procesos, kas, savukārt, nodrošina pārlūkprogrammas normālu darbu pat gadījumos, ja kāds no tiem uzkaras.

Tiklīdz kā programmas testēšana tiks pabeigta, «Firefox» 3.6.4 gala variants, izmantojot automātisko atjaunināšanās funkciju, nomainīs lietotāja rīcībā esošo.

Atzīmēsim, ka iepriekš «Mozilla» pārskatīja «Firefox» izstrādes procesu un pagaidām atteicās no versijas 3.7 izlaišanas. Tā vietā projekta dalībnieki plāno izlaist «Firefox» 4.0, kuras beta versija varētu parādīties šī gada novembrī. Gaidāms, ka reizē ar pārlūkprogrammas ceturtās versijas iznākšanu, tiks sakārtota 64 bitu pārlūka izlaišana «Windows», «Linux» un «Mac OS X» platformām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu