Godmanis šķiras. Vai valsts sekretāres Ilzes Pētersones dēļ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Ekspremjers Ivars Godmanis aptuveni pirms divām nedēļām esot iesniedzis tiesā šķiršanās prasību no sievas Ramonas Godmanes, ziņo brīvdienu žurnāls «Vakara Ziņas».

Ramona Godmane esot apstiprinājusi, ka šķiršanās prasību tiesā iesniedzis vīrs. Viņa esot norādījusi, ka šī nebūšot nekāda «šķirsimies kā draugi» lieta. «Vienīgais, ko varu piebilst, ka pēc visiem šiem laulības gadiem es galu galā nesaņemšu neko,«  esot sacījusi Godmane.

«VZ» vaicāta, vai Godmanis vēlas viņu izlikt no mājas bez graša kabatā, viņa esot stingri noteikusi, ka viņš uz to iziet, un pārtraukusi sarunu.

Godmanim piederot pieci nekustamie īpašumi - zeme Aucē, zeme un māja Rīgā, zeme un māja Kolkas pagastā, zeme un māja Jelgavas rajonā, kā arī dzīvoklis Rīgā.

Kā kustāmo mantu Godmanis ienākumu deklarācijā esot norādījis 1999.gadā ražotu automašīnu «Toyota Land Cruiser», kā arī naudas uzkrājumus gandrīz 10 000 latu apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu