«Aerodium»: Ozols juta, ka mēs neklusēsim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uzņēmuma «Aerodium» valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns sola, ka tiklīdz atgriezīsies Latvijā, tā vērsīsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā ar iesniegumu par kukuļa pieprasīšanu, izspiešanu un ar to saistīto šantāžu un apmelošanu.

Intervijā telekompānijas LNT raidījumam «900 sekundes» Beitāns atklāja, ka pirmo reizi kukulis pieprasīts pagājušā gada vasarā viņa kolēģim. Bet viņam pašam konkrēts mājiens dots pagājušā gada septembrī ar norādi, ka Latvijā tā notiek.

Jautāts, kāpēc tad uzreiz uzņēmums neziņoja par kukuļa pieprasīšanu, Beitāns skaidroja, ka svarīgākais bijis uzbūvēt Latvijas paviljonu Šanhajā, tāpēc klusējuši.

Taču pēdējā laikā «Aerodium» esot devis mājienus Latvijas Investīciju attīstības aģentūras vadītājam Andrim Ozolam, ka neklusēs, tāpēc viņš pirmdien nācis klajā ar informāciju, ka «Aerodium» ir krāpušies.

Beitāns arī pavēstīja, ka viņam ir trīs liecinieki, kas var apliecināt, ka Ozols prasījis kukuli.

Tomēr saistībā ar šo skandālu neviens no «Aerodium» pārstāvjiem ar atbildīgajām amatpersonām nav sazinājies.

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu