Stafeckis: Latvijas paviljons Šanhajā strādā veiksmīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Latvijas paviljons izstādē «World Expo 2010» Šanhajā darbojas veiksmīgi, biznesa portālam «Nozare.lv» apliecināja jaunieceltais Latvijas paviljona direktors Roberts Stafeckis.

«Uz ārpusi viss izskatās ļoti labi, paviljons strādā veiksmīgi un izraisa lielu ķīniešu interesi,» sacīja Stafeckis. Precīza apmeklētāju uzskaite nav pieejama, taču, vērtējot vizuāli, tie varētu būt aptuveni 600-700 apmeklētāji stundā, informēja Stafeckis.

«Arī lidojumus vēja tunelī veic ne tikai «Aerodium» instruktori, bet arī paviljona apmeklētāji, cik nu tas tehniski ir iespējams,» skaidroja Stafeckis.

Viņš piebilda, ka pagaidām paviljons darbojas ar pagaidu ekspluatācijas atļauju, paviljona nodošanas dokumentācija ir saskaņošanas stadijā. «Rīt man ir paredzēta tikšanās ar izstādes tehniskā departamenta vadību, lai noskaidrotu, kāda dokumentācija vēl ir nepieciešama, lai paviljonu pilnībā pieņemtu ekspluatācijā,» informēja Stafeckis.

Viņš skaidroja, ka paviljona nodošanu ekspluatācijā kārto Ķīnas būvniecības firma, kas bija tā celtniecības apakšuzņēmējs. «Ķīna ir visai īpatnēja zeme, tāpēc prognozēt, cik ilgā laikā tiks nokārtoti visi nepieciešamie dokumenti, ir diezgan grūti,» piebilda Stafeckis.

Arī paši «Aerodium» pārstāvji informē, ka Latvijas paviljons izstādē ir atzīts par vienu no aizraujošākajiem. Ir saņemtas pozitīvas atsauksmes gan no apmeklētājiem, gan arī no citu valstu paviljonu pārstāvjiem.

Par Latvijas paviljonu esot arī liela mediju interese, vairākas dienas Latvijas paviljons pat demonstrēts Šanhajas metro vilcienos un stacijās. Turklāt fakts, ka Latvijas paviljons atvērts vēlāk, veicinājis lielu ziņu daudzumu par Latviju Šanhajas medijos.

«Pēc paviljona atklāšanas tas strādā katru dienu, pulcējot līdz 10 000 apmeklētājiem dienā. Paralēli šoviem, kurus organizējam katras 30 minūtes, nodrošinot līdz pat 21 šovam dienā, piedāvājam lidošanu arī paviljonam apmeklētājiem un medijiem,» informē «Aerodium».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu