Ozols: tieši man Beitāns kukuli nepiedāvāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijā joprojām turpinās skandāls par Latvijas paviljonu Šanhajā un uzņēmuma «Aerodium» nesaskaņām ar Latvijas investīciju attīstības aģentūru (LIAA).

Ja «Aerodium» vadītājs Ivars Beitāns apgalvoja, ka LIAA šefs Andris Ozols viņam piedāvājis kukuli, Ozols, savukārt, norāda ka viņam kukulis nav piedāvāts.

«Tas, kā Beitāns to organizēja, neliecināja par nodomu man dot kukuli. Turklāt vienīgā Beitāna saruna bija nevis par kukuļa došanu man personīgi, es arī to neuztveru par kukuli, bet par to, kā panākt labvēlīgu rezultātu, bet ne saistībā ar mani,» intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» atklāj Ozols.

Viņš uzsver, ka nekad nav bijusi runa par viņu kā kukuļa adresātu, starpnieku vai labuma guvēju.

Ozols esot sapratis, ka runa ir par politisko partiju ziedojumiem. Jautāts, kāds ir sakars ar partiju ziedojumiem, Ozols atbild, ka nekāds, bet tas esot jājautā paša, Beitānam.

«Beitāns ir centies izdibināt, kā jārīkojas, lai iegūtu sev labvēlīgu rezultātu, un nācis ar diezgan odioziem piedāvājumiem,» saka Ozols, gan nepaskaidrojot, tieši par kādiem piedāvājumiem ir runa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu