Festivālu «ZZ Baltic Beach Party» papildina virkne latviešu grupu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kļuvušas zināmas teju visas pašmāju grupas un mūziķi, kas krāšņos festivāla «ZZ Baltic Beach Party» desmitgades svinības.

Uz festivāla sirds – Lielas skatuves, līdzās «ZZ Baltic Beach Party» īpašajiem viesiem un jau zināmajiem nacionālajiem hedlaineriem «Tā Tā Tā» un «Musiqq», muzicēs arī Mārtiņš Freimanis un grupa «Tumsa», bez kuras desmitais pludmales festivāls, tāpat kā visi iepriekšējie, nav iedomājams.

Tas gods atklāt Lielās skatuves muzikālo programmu dots ilggadējam un neaizvietojamajam festivāla vadītājam Ufo, kurš pirmoreiz šajā desmitgadu vēsturē muzicēs kopā ar savu grupu.

Ar īpašu «ZZ Baltic Beach Party» jubilejai veltītu programmu uz festivāla galvenās skatuves gaidāms vēl viens īpašs viesis no Latvijas, kura vārdu festivāla rīkotāji nosauks šīs nedēļas vidū.

Savukārt, uz «Zelta saulrietu» skatuves arī šovasar plaša un daudzveidīga solās būt «Beach Rock.lv» programma. Trīs dienu garumā savus muzikālos stāstus stāstīs gan jau apmeklētāju iemīļotas un labi zināmas, gan arī pavisam jaunas Latvijas roka blices. Proti, Ivars Galiņš ar grupu «Laikā pirms», grupa «Screampiece», kurā spēlē gan latvieši un krievi, gan azerbaidžāņi un igauņi. Turpat arī pavisam nesen izveidotā apvienība Mr. Rally» un Liepājas rokmūzikas kaverversiju meistari «The Zuru». Pankroka vēsmas programmā ienesīs «In The Box», savukārt melodisku un viegli klausāmu metālroku piedāvās «Deep Silence» un Miks Dukurs ar grupu «Pent-In Dreams». Tāpat «Beach Rock.lv» programmu veidos Meldra & Jonny Salamander, ne ar ko nesajaucamie «Dzelzs Vilks», «Z-Scars», un «Double Faced Eals».

Kā iepriekš vēstīts, uz «Zelta saulrietu skatuves» būs īpaša programma «Liepājas dzintara zelta mirkļi», kurus atmiņā atsauks «Menuets», «Pērkons», «Eolika», «Sērkociņu fabrikas vokāli instrumentālais ansamblis», Ainars Virga un Igo,

Jau rīt, 6.jūlijā, biļetes kļūs dārgākas – ceturtdienas biļete līdzšinējo 5 latu vietā maksās 6 latus, savukārt piektdienas un sestdienas biļete – līdzšinējo 16 latu vietā – 18 latus. Joprojām spēkā ir arī festivāla ģenerālsponsora «Zelta Zivtiņa» un sponsora «Zelta Alus” piedāvātās akcijas, kuru ietvaros ikvienam ir iespēja iegūt 4 latu atlaidi.

Vairāk informācijas par festivālu atrodama interneta mājas lapā – «beachparty.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu