Fanu reiss vedīs uz pludmales festivāliem Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Fanu reiss dosies uz šī gada iespaidīgākajiem pludmales festivāliem – «Positivus» festivālu un «ZZ Baltic Beach Party». Biļetes jau pieejamas «Biļešu Servisā».

Izklaides pasākuma veidā atbilstošu pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju pavadībā, atraktīvas un informatīvas ballītes – fanu reisa dalībnieki divās nedēļas nogales pēc kārtas varēs apmeklēt grandiozos festivālus Salacgrīvā un Liepājā, kuros šogad piedalīsies tādi pasaulē pieprasīti mākslinieki kā grupas «Muse» un «Scissor Sisters» («Positivus»), «The Rasmus», «Zvery», «Reigani» («ZZ Baltic Beach Party»), kā arī virkne labāko Latvijas grupu un solistu.

Fanu reisa, kas līdz šim devis iespēju izklaides pasākuma veidā doties uz pasaulē pieprasītāko mūziķu grandioziem šoviem un koncertiem Eiropā, atkāpi no sava darbības virziena – pasākumu dalībnieku vešanas ārpus Latvijas robežām, tā organizators aģentūras «magicFIB» radošais direktors pamato tā: «Fanu reisa sūtība ir palīdzēt cilvēkiem nokļūt grandiozos mūzikas pasākumos, kurus nedrīkst laist garām. Mūsu pašmāju festivālu organizatori ir krietni pacentušies, un nevaram to ignorēt – Latviju apmeklēs mūziķi un grupas, kuras ir aktuālas visā pasaulē, un festivālu vietas ir pietiekami tālu, lai fanu reiss būtu aktuāls šo pasākumu apmeklētājiem no Rīgas Turklāt tā ir iespēja pilnībā atpūsties un izklaidēties, nedomājot par auto vadīšanu, sastrēgumiem vai stopiem.«

«Positivus» fanu reiss no Rīgas uz Salacgrīvu dosies 16. un 17. jūlijā pēcpusdienā, atpakaļ uz Rīgu – 17. un 18. jūlijā naktī pēc koncertiem, savukārt «BBP» fanu reiss virzienā uz Liepāju izbrauks 23. un 24. jūlijā pēcpusdienā, lai dalībniekus nogādātu atpakaļ Rīgā abas naktis – 24. un 25. jūlijā – pēc koncertiem. Biļetes var iegādāties gan vienā virzienā jebkurā dienā, gan turp un atpakaļ jebkurā no kombinācijām. Biļešu cena no 6 līdz 17 latiem, atkarībā no galamērķa un dienas. Precīzāka informācija par pulcēšanās vietām, laikiem, cenām – «fanureiss.lv» un biļešu tirdzniecības vietnē «bilesuserviss.lv».

Fanu reisa vadītāji tiks atklāti, tuvojoties pasākumam. Gan «Positivus», gan «BBP» fanu reisos būs 2 vadītāji, no kuriem viens – stiprā, otrs – daiļā dzimuma pārstāvis. Ceļā – «Tuborg» alus, kokteilis «D-Light» bez papildus maksas.

Par festivālu fanu reisiem informē festivālu oficiālais radio «Radio SWH», draudzīgākais informētājs «draugiem.lv», fanu reisa uzziņu tālrunis «1188», lielākā pavārgrāmata «Receptes.lv», krievu valodā – «Novonews.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu