LIAA līdz šim «Aerodium» samaksājusi 1,6 miljonus latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) līdz šim SIA «Aerodium» par dalību izstādē «World Expo 2010» samaksājusi 1 624 489 latus, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Vineta Vilistere-Lāce.

LIAA «Aerodium» samaksājusi par Latvijas paviljona būvniecību, atklāšanas pasākumu un uzturēšanu.

LIAA un «Aerodium» finansiālās saistības attiecībā uz Latvijas dalību starptautiskajā izstādē «World Expo 2010» Šanhajā regulē līgums, kas tika noslēgts 2009.gada 13.novembrī, un tajā ir atrunāts tas, kāds finansējuma apmērs kurā laika posmā un par kādiem darbiem ir izmaksājams.

Jau ziņots, ka Latvijas dalība izstādē «World Expo 2010» izmaksās 2 550 000 latu, liecina SIA «Aerodium» sagatavotā «World Expo 2010» izdevumu tāme.

Atbilstoši LIAA un «Aerodium» līgumam atlikušos 20% no līguma summas paredzēts izmaksāt proporcionāli sešu mēnešu jeb izstādes darbības laikā.

Jau ziņots, šī gada 26.maijā tika atklāts Latvijas paviljons «World Expo» izstādē Šanhajā.

«World Expo» ir pasaulē nozīmīgākā starptautiskā izstāde, kas vērsta uz valstu tēla veidošanu un popularizēšanu. «World Expo 2010» norisinās Šanhajā no 2010.gada 1.maija līdz 31.oktobrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu