<i>Ellai</i> apnikuši sagrozītie fakti par krūtīm - viņa sāk blogot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Ella jeb Elīna Fūrmane ir sašutusi par «Vakara ziņu» izveidoto «Valdzinošāko krūšu» TOPA komentāriem, tādēļ viņa sākusi blogot. «Esmu izveidojusi šo blogu, lai stāstītu par savām sajūtām. Par to, ko jūtu es, nevis par to, ko citi nekvalitatīvi un nepatiesi atreferē no it kā manis teiktā,» ar šādiem vārdiem sākas pirmais ieraksts Ellas blogā.

Dziedātāju īpaši saniknojis «VZ» komentārs, kurā aprakstītas Ellas krūšu brīnumainās pārvērtības, kuras pati dziedātāja it kā esot skaidrojusi ar «speciālas smēres» lietošanu.

Ella blogā raksta, ka tādējādi viņa padarīta par cilvēku, «kuram smadzenēs nav nekāda satura. Es nekad nevienam neesmu stāstījusi, ka manu ķermeni ir skārušas izmaiņas dēļ kāda brīnumkrēma, kas palielina aprises. Tas ir muļķīgākais, ko jebkad esmu lasījusi par sevi. Un, protams, tagad šī informācija ir izplatīta arī i-netā un cilvēkiem ir pamats domāt, ka ar manu galvu viss tomēr nav īsti tā kā vajag un, jā, atzīšos, arī es neko labu nedomātu par cilvēku, kurš būtu ko tādu sacījis, jo skan, lai neteiktu vairāk, diezgan stulbi un truli!»

«Es vienmēr esmu klusējusi un stāvējusi šim visam pāri, bet šoreiz man vienkārši palika nelabi, lasot tādu plānprātību, ko it kā esmu teikusi es. Es cienu savu prātu un smadzenes, ko Dievs man devis, tāpēc neklusēšu, ja kāds tās apmelos par ko tādu, ko, labi gribēdamas, tās nespētu pašas izspert pat vislielākajā reibumā,» bloga pirmā ieraksta nobeigumā vēsta Ella.

  
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu