«PeR» Ralfs Eilands un <i>Dween</i> liek jumtam lēkāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Viens no atraktīvākajiem grupas «PeR» dalībniekiem Ralfs Eilands pēdējā laikā uzsācis vairākus sadarbības projektus ar zināmiem un mazāk zināmiem Latvijas mūzikas producentiem. Neskatoties uz savu aizņemtību gatavojoties šīs nedēļas dalībai konkursā «Jaunais Vilnis», Ralfs atradis laiku lai kopīgi ar deju mūzikas producentu Dween (Kaspars Dvinskis) ierakstītu jaunu un vasarīgu dziesmu [s:34310].

Dziesmas mūzikas autors ir Kaspars, bet tekstu rakstījis Ralfs.

Ralfs Eilands: «Es vēlos lai šī dziesma visiem reāli nones jumtu. Man patīk darīt trakas lietas.»

Kaspars Dvinskis ar mūziku nodarbojas kopš 2002. gada, bet profesionāli deju un klubu mūzikai pievērsās 2008. gadā, kad, veiksmīgi sadarbojoties ar Robertu Lejasmeijeru, tapa kompozīcijas «Vella kalpi» deju versija, kas tika iekļauts Roberta Lejasmeijera albumā «Restaurācija» (2008).

Kaut arī Dween pazīstamākie darbi ir electro house manierē, viņa iecienītākie stili ir hardstyle un jumpstyle, kuros producents ļoti labi orientējas un ik pa laikam izveido kādu remiksu. Tā 2009. gada novembrī Dween izveidoja remiksu grupas «PeR» dziesmai «Nevar būt» hands up & jumpstyle stilā, kas guva pozitīvas atsauksmes no dažādiem klubu mūzikas producentiem. Sadarbībā ar solisti Sandiju Vīganti ierakstītas dziesmas «Baltas pārslas» un viena no šī brīža latviešu deju mūzikas aktualitātēm, dziesma «Manas acis iemīlējās».

2010. gada februārī panākumus gan latviešu, gan igauņu radio klausītāju vidū guva Dween jumpstyle stilā remiksētā Roberts Lejasmeijers & Candy dziesma «Rīts ir tālu vēl».

Dziesmas radio versijas un pagarinātās versijas Mp3 pieejamas portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu