Dima Bilans: Mana dzīve ar Ļenu ir PR triks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Krievijas popmūzikas zvaigzne un 2008.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājs Dima Bilans paziņojis, ka viņa attiecības ar modeli Jeļenu Kuļecku ir tikai sabiedrisko attiecību triks, vēsta ziņu portāls «Trud.ru».

«Mūsu kopdzīve ir PR. Cik mēs ilgi dzīvojam, tik arī ar to nodarbojamies. Jā, tas ir sensacionāls paziņojums. Mēs nodarbojamies ar PR, jo mums ir vienāds skatījums uz mūsu profesijām,» paziņoja dziedātājs radiostacijas «Eiropa Plus» dzimšanas dienā, kas tika svinēta ar lielu koncertu. Sarunājoties ar portāla reportieriem, dziedātājs pasūdzējās par neizturamo karstumu un briesmīgo nogurumu pēc 12 stundu lidojuma.

«Ir situācijas, kad ļoti negribas kāpt uz skatuves. Šodien es šeit ierados tieši no lidostas, esmu ļoti noguris. Bija grūti, bet, ieraugot Ļenu, garastāvoklis uzlabojās. Šobrīd man ar to pietiek,» sacīja Bilans, apskaujot savu draudzeni, kas tikai pieklājīgi pasmaidīja.

Baumas par to, ka Bilana un Kuļeckas attiecības ir tikai reklāmas triks, klīst jau sen. Aizdomas īpaši pieņēmās spēkā pēc Eirovīzijas konkursa, pirms kura viņš solīja apprecēties ar savu draudzeni, ja uzvarēs tajā. Bilans uzvarēja, tomēr solījums palika neizpildīts.

Bilans un Kuļecka ir pāris četrus gadus.

Klips kurā filmējies «pāris»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu