Andželinai Džolijai, iespējams, piedāvās Merilinas Monro lomu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija varētu nospēlēt piecdesmito un sešdesmito gadu amerikāņu kino dīvu Merilinu Monro Endrū O'Heigana romāna «Life and Opinion of Maf the Dog and of His Friend Marilyn Monroe» ekranizācijā, atklājis grāmatas autors.

Romāns tiek izskatīts no Merilinas Monro suņa Mafa skatu punkta. Franču pūdeli aktrisei uzdāvināja Frenks Sinatra, kuru, pēc O'Heigana vārdiem, varētu spēlēt Džordžs Klūnijs. Monro ļoti mīlējusi Mafu un ņēmusi visur viņu līdzi - arī uz restorāniem, filmēšanas laukumiem, frizētavām un pieņemšanām pie prezidenta Kenedija, un tādā veidā suns pieredzēja daudzus būtiskus notikumus Monro dzīvē, ieskaitot viņas nāvi.

Pārrunas par O'Heigana romāna ekranizāciju norisinās jau vairākus mēnešus. Režisora vārds pagaidām nav atklāts, taču iepriekš jau izskanējuši minējumi, ka Monro lomu, iespējams, piedāvās Skārletai Johansonei. Tomēr sarunā ar laikrakstu «The Times» O'Heigans norādīja, ka viņu, visticamāk, spēlēs Džolija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu