Maikla Duglasa bijusī sieva pieprasa pusi jaunākās filmas honorāra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktiera Maikla Duglasa bijusī sieva Diandra tiesas ceļā pieprasa 50% aktiera peļņas no viņa jaunākās filmas «Wall Street: Money Never Sleeps», kas ir 1987.gada filmas «Wall Street» turpinājums.

Otrdien abu pušu advokāti tikās tiesā, lai risinātu konfliktu. Aktiera advokāti norādīja, ka Diandrai Duglasai pienākas daļa aktiera peļņas tikai par oriģinālo Olivera Stouna filmu, kā arī citām filmām, kas tika uzņemtas līdz 1995.gadam, kad pāris sāka dzīvot šķirti.

«Duglasa kundzei pienācis laiks doties tālāk,» laikraksts «The New York Post» citēja aktiera advokātes Merilinas Činicas vārdus. «Nav iespējams atdot kaut ko, kā nav līgumā,» viņa iebilda.

Tikmēr Duglasa bijušās sievas advokāte Nensija Čemtoba norādīja Manhetenas civiltiesas tiesnesim, ka «alkatīgs ir tas, kas nevēlas maksāt savam laulātajam draugam».

Kā tiesā atklāja Činica, Diandra Duglasa kopš šķiršanās ir saņēmusi vairāk nekā 6,3 miljonus ASV dolāru (3,5 miljonus latu) kā autoratlīdzību un no DVD pārdošanas.

Tiesa pēc Diandras Duglasas lūguma pagaidām atlikusi spieduma pasludināšanu.

Duglass oficiāli izšķīrās no Diandras 2000.gadā pēc 23 laulībā pavadītiem gadiem. Tajā pašā gadā viņš apprecēja aktrisi Ketrīnu Zetu-Džonsu.

Pagājušajā nedēļā aktieris paziņoja, ka viņam ir rīkles vēzis un ka turpmākās astoņas nedēļas viņš tiks ārstēts ar apstarošanu un ķīmijterapiju. Pēc ārstu domām, viņam ir lielas cerības uz pilnīgu izveseļošanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu