Maikls Duglass cer pilnībā izveseļoties no vēža

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktieris Maikls Duglass, kuram pirms pāris nedēļām diagnosticēts rīkles vēzis, televīzijas raidījumā «Late Show with David Letterman» atzinis, ka ir optimistiski noskaņots un cer pilnībā izveseļoties.

Otrdienas sarunā ar sarunu šova vadītāju Deividu Letermenu aktieris atklāja, ka ir tikko pabeidzis pirmo apstarošanas un ķīmijterapijas kursu. «Manuprāt, tu nekad neesi izskatījies labāk, un tas pierāda, ka tu esi ciets rieksts,» atzina Letermens.

Duglass pavēstīja, ka, lai arī gada sākumā viņš vērsās pie mediķiem ar sūdzībām par stiprām kakla sāpēm, analīzes neko neuzrādīja. Pirms atgriešanās pie ārsta viņš baudīja vasaras brīvdienas kopā ar savu sievu Ketrīnu Zetu-Džonsu un diviem bērniem. Atkārtotas analīzes uzrādīja, ka viņam ir ielaists vēzis ceturtajā stadijā.

Aktieris piebilda, ka, neraugoties uz viņa stāvokli, ārstu prognozes ir daudzsološas - atveseļošanās iespējamība ir 80%.

Kad Letermens jautāja Duglasam par viņa kaitīgajiem ieradumiem, aktieris atzina, ka ir smēķējis un lietojis alkoholu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu